Varna24.bg 20-годишното момче от Русе, което катастрофира снощи на варненско кръстовище,

...
Varna24.bg 20-годишното момче от Русе, което катастрофира снощи на варненско кръстовище,
Коментари Харесай

Младежът с голфа: Катастрофирах, за да избегна удар с такси, но само аз го отнесох

Varna24.bg 20-годишното момче от Русе, което катастрофира нощес на варненско кръстовище, показа за Varna24.bg , по какъв начин се е стигнало до злополуката.
"Пътувах от бар "Гардън " в посока центъра, като на първия светофар водач на такси направи маневра от дясно на ляво без мигач. Тази обстановка я заобиколих сполучливо, само че за жалост по-късно се повтори безусловно същата обстановка, при което в опит да избегна удар с таксито върша ляв завой и се блъскам в бордюра на улица "Антим Първи ". Скоростта ми на придвижване не беше висока, просто времето за реакция бе малко.

Полицаят, който пристигна сподели, че той няма виновност, тъй като нямаме прикосновение. Написаха ми акт за загуба на надзор над МПС. Това не беше по този начин, само че под напрежението, под който бях, просто подписах. Разбра се, че няма да има различен провинен и по този начин материалните и душевен вреди останаха за моя сметка поради непознати неточности ". 

Стана ясно, че неговият сателит, също момче на 20 години, е с леки контузни пострадвания, само че към този момент се възвръща.

Двете момчета са били отведени от другар в родния си град. Голфът е потърпевш тежко обаче и е изтеглен с Пътна помощ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР